O nama

Pro Technic
Pro Technic

Preduzeće Elektromehanika Čabi je osnovana 1972. godine. U početku, servisiranje se fokusiralo samo na viklovanje i održavanje električnih alata , motora, i različitih uređaja. Osnivač firme Čabi Ištvan je ubrzo stekao poverenje velikog broja klijenata, i državnih firmi iz šire okoline Bečeja. Zahtevi tržišta i ostvareni rezultati dovode do proširivanja delatnosti i konstantne modernizacije, kako u opremljenosti radionice, tako i u obuci kadrova.

2002 godine smo otvorili prodavnicu električnih alata i pribora, kako bi smo mogli da imamo kompletan asortiman ponuda i rešenja za naše klijente pored servisa.

2004-e godine radionica se preseljava na drugu lokaciju, koja je već namenski građena za spečificne zahteve savremenog servisiranja.

Od 2006-e godine počinjemo da se bavimo i sa servisom motornih testera, trimera, agregata... U periodu od 2002 do 2010 godine smo postali zvaniči serviseri za više od deset svetskih brendova, kao što su: Makita, Husqvarna, Honda, Perles, Dolmar, Briggs&Stratton... Razlog našeg uspešnog poslovanja preko 40 godina je jednostavan: kvalitet, brzina i preciznost naših usluga.

 

Sertifikat A SRP page 001 1